SAD
0

Neobična smrt u Milwaukeeju, zagrljeni par pronađen mrtav automobilu

Sarajevo-x.com
Neobična smrt zadesila je mladi ljubavni par u američkom gradu Milwaukee. 23-godišnji mladić i 17-godišnja djevojka pronađeni su mrtvi kako sjede zagrljeni na prednjem sjedištu automobila.

Nakon jednodnevne potrage za mladim parom njihova tijela u garaži pronašao je mladićev rođak. Vjeruje se da je mladi par vodio ljubav u automobilu te da je smrt nastala zbog gušenja, nastalog udahnućem ugljen monoksida. Liječnici tvrde da je do smrti došlo slučajno.

Potraga za mladim parom trajala je gotovo cijeli dan. Mladićeva majka zabrinula se jer nije mogla sina dobiti na mobitel. "Pozvala je rođaka da joj pomogne da ga nađu. On je otvorio garažu i našao tijela", izvijestio je novinar lokalne TV stanice.

"Ugljen monoksid može se akumulirati veoma brzo. Ne želite riskirati s njim", izjavio je Dr. Ken Schellhase dodavši da je zagrijavanje auta u zatvorenoj garaži jedna od najopasnijih stvari koje možete uraditi. "Simptome trovanja ugljen monoksidom je veoma teško prepoznati, a jedan od simptoma je pospanost."

Vezani članci