Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim ja po ovim slikama da ima neke štete, kamioni ko novi malo ih samo oprati i odlični
Pa privatnik nije dao svoje ali ovaj desni kamion je to totala! znaci srbi pAle od preduzeca kamione koje bagre
Za sto godina će biti gusle kako su ovaj dan palili stotine kamiona i onda se sa neba ukazao veliki pickhousti car i Kosovari su pobjegli do kine
To je dobro počeli se srpska banda među sobno prpucavanje da bog da se pobili i dobili što su zasluźili amin A svakako mi smo spremi samo bujrum zna kako musa dere Jarca
Ne kontam što kamione pale, šta to znači osim vandalizam
Da im se ispune svi zahtjevi onda bi isli na jos jedan zahtjev da se Kosovo opet pripoji srbiji, a da im se i to ispuni onda bi srbi zahtjevali da se svi kosovari isele i da se r srpskoj da drzavnost, a da se i to ispuni, onda bi trazili da predsjedaju evropskim vijecem...itd... Sto znaci, sa njima jednostavno nema pregovora. To najbolje zna NATO.
ne sale se albanci. pa ti daj kamion za barikadu.
Koja bolesna bagra, to je bolesno od rodjenja napravljeno da mrzi sve.. sinoc im bio Vucic i rekao da zapale kamione.. svaka cast Albancima.. samo tako sa njima..
serbska posla
Srbi navikli na torove! 🙂🙂😀🙃😋
Neki ta tjane
Ima se može se
Ko je zapalio žito.....ovaj kamione 🙄
Balvani su napredovali, ali i dalje su balvani možda 1.2 verzija plafon
Poklat srbadiju i nema problema
Uh , cojk kratko rece al efikasno ;)
Ovi je sve smišljeno , nismo valjda djeca!!
Pocelo je.
Legende tako i treba, sad nek skonta koliko ga košta gubitak kamiona sto se klinčio, treba svaki zapaliti.