{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Neke osobe zadržane u policiji zbog ubistva Pukanića i Franjića

F
29.10.2008. u 09:00
0
0
Neke osobe zadržane u policiji zbog ubistva Pukanića i Franjića
0
Neke osobe zadržane u policiji zbog ubistva Pukanića i Franjića
Zagrebačka policija pustila je neke osobe privedene u istrazi ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, dok su neke još zadržane na kriminalističkoj obradi s ciljem eliminacije mogućih počinitelja atentata, izvijestila je danas glasnogovornica policije Aleksandra Ljuba.
Nije željela reći novinarima koliko je privedenih ni koliko puštenih, kao ni komentirati nagađanja medija da među njima ima bivših pripadnika specijalnih vojnih i policijskih postrojbi koji su svladali vještinu rukovanja eksplozivom.

I pitanje ima li među uhićenima pripadnika tzv. narko miljea također je ostalo bez odgovora.

Kriminalistička obrada je u takvoj fazi kada postoji sve manje podataka s kojima policija može ići prema javnosti, kazala je Aleksandra Ljuba, dodavši da policija intenzivno radi na slučaju, provodi poligrafska testiranja i obavijesne razgovore te utvrđuje i provjerava alibije.

V.d. ravnatelj policije Vladimir Faber jučer je izvijestio da je na kriminalističku obradu povezanu s ubojstvom Pukanića i Franjića u Vukovaru, Zagrebu i Rijeci priveden veći broj osoba, a mediji nagađaju da je riječ o njih 30-ak, od kojih su neke navodno uhićene u statusu osumnjičenika.

Riječka policija danas je izvijestila da su tamošnja uhićenja vezana za krijumčarenje oružja te da, prema dosadašnjim saznanjima, taj slučaj nije u izravnoj vezi sa zagrebačkim atentatom na novinara i suvlasnika tjednika "Nacional" Pukanića i njegovog suradnika Franjića. No, u policiji kažu da se povezanost ne može ni isključiti u potpunosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: