|

VIDEO
/
Napadač ranio četiri policajca u policijskoj stanici

Napadač ranio četiri policajca u policijskoj stanici
0
S
Sarajevo-x.com
24.1.2011. u 08:21
7
komentara
0

dijeljenja
Napadač ranio četiri policajca u policijskoj stanici
Napadač je otvorio vatru u policijskoj stanici u Detroitu i ranio četvoricu policajaca, među njima i komandira prije nego što su ga policajci ubili, objavili su zvaničnici, javlja Associated Press.
Pomahnitali napadač ušao je u policijsku stanicu nekoliko minuta nakon 16 sati i nasumično počeo pucati na policajce. Oni su uzvratili paljbu i ubili napadača.

"Dogodio se pravi haos i pakao. Veliki broj policajaca je potresen događajem", rekao je šef policije Ralph Godbee. On je dodao da je napadač identifikovan, ali da je rano za otkrivanje identiteta dok je istraga u toku.

Ranjeni policajci nisu u životnoj opasnosti, a najteže povrede dobio je komandir koji je ranjen u leđa, operisan je, ali su prognoze vrlo dobre.

Policijska stanca smještena je u poslovnom dijelu grada. Nakon pucnjave, policijska vozila okružila su stanicu, a vozilo hitne pomoći odvezlo je najmanje jednu žrtvu.

Kao i u ostalim policijskim stanicama u gradu, ni ova nema metal detektore na ulazima, a građanima je omogućen ulazak i razgovor sa policajcima.

Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...