Ljubavna tragedija
21

Nakon što joj je zaručnik poginuo u padu aviona, Indonežanka sama napravila svadbene fotografije

Klix.ba
Foto: Instagram
Indonežanka Intan Syari čiji je zaručnik poginuo u padu aviona Lion Air u more u blizini Džakarte sama je napravila svadbene fotografije i objavila ih na društvenim mrežama.

Intan Syari i Rio Nanda Pratama trebali su se vjenčati 11. novembra. Njen zaručnik je poginuo dok je putovao kući kako bi sve pripremio za njihovo vjenčanje.

"Iako osjećam tugu koju ne mogu čak ni opisati, šaljem ti osmijeh. Neću biti tužna, bit ću jaka baš kao što si mi uvijek i govorio da budem", napisala je Intan Syari na Instagramu.

Na fotografijama koje je objavila Intan je odjevena u bijelu vjenčanicu koju je odabrala za vjenčanje nekoliko dana prije nego je njen zaručnik otišao u Džakartu na seminar.

"Prije nego je njen zaručnik krenuo u Džakartu šalili su se da će ona, ako on bude kasnio, sama napraviti svadbene fotografije i poslati mu ih", ispričao je fotograf Ifan Deviandri za CNN.

Podsjećamo, avion Lion Aira srušio se 28. oktobra nedugo nakon polijetanja iz Džakarte. Život je izgubilo svih 189 putnika i članova posade, a olupina aviona još uvijek nije pronađena.