Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se odma sjetim naših autoputeva i popravki tunela , 😖🔫
Mashallah braco. Turska je svjetska sila.
KamenjarskiSrbine Šta imaš ti od toga što je Turska svjetska sila? Vi retardi iz SDA kad shvatite da u BiH od turaka ima samo korist Bakir i Jasmina kad se udaje zbog koverte, ode nama bošnjacima koža. Nikad mi nikakve koristi od turaka nismo imali niti ćemo imati.
Mostovi su uvijek spajali ljude.
Turska se razvila ko real madrid
I autoputevi spajaju ljude al ih mi nemamo nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je neshvatljivo da bosnje vole tursku. Samo sebi skacu u stomak. Ima katolika po africi i svugdje, al daleko im kuca od moje. Ja volim svedjane i njemce.
Turska je zakon!
Turci gaze. Ićemo u Tursku na egejsku obalu sve autoputem kroz Srbiju Bugarsku i Tursku ali do Višegrada dal će šta biti u narednih 10g pa 50% da hoće a 100% da neće
MORATE ENATI DZ OVO NE PRAVE SAMO TURCI, NEGO I STRANE KOMPANIJE, POGOTOVO JAPANSKE!
I TAKO ERDOGAN POZDRAVI SCHMIDTOVE KLEROFASISTICKE NAPETE?
Bravo Turska a Bogami i predjsednice sto obeca to im covjek i ispuni.
I onda ne valja predsjednik Turske…Nema šta, čovjek je pravi lider.Nek mu dragi Bog podari zdravlja.
Koliko je blakan zaostao iza Turske. Prije 30 godina ziva sirotinja bili. Istanbul zauzimao prvo mjesto po necistoci velikih svjetskih gradova. 99 godina su spavali. Opet se bude. Iduce godine je 100 godina. Neka simbolika ili ne 2022 je njihova godina novog pocetka. Opet dinastije i utrli su put cak su ovaj put i Madzarsku uvukli u svoj pocetni krug. Ima status popularnog naziva ‘Christian Turkish lands’
Hoće li moći bosanska flotila proći ispod, zna li se šta?
Valahi ovaj haber vrijedi dram dukata zlata. To je Šerijat čuprija inshAlah preko koje če u usmrdjeli i truli zapad Božijom voljom ponovo doći orijent kultura sa osnovnim pravilima ljudske vrednosti i smisla za zivot.
Svidja mi se ta simbolična referenca na bitku kod Čanakalea, a svidja mi se i most.
Canakale da, odmah se sjetim te bitke u kojoj je bilo 15000 Bošnjaka i valja napomenuti da su nekolicina istali živi 🤷‍♂️ Gledah dokumentarac o tome no pogani Turćin to ne spominje 🤔
Wow, svaka čast!
Ljude mostivi spajaju ali ovdje je bolje zidove graditi nego mostove jer preko tih mostova dolaze oni koji mentalno pripadaju kamenom dobu a ne civiliziranoj Evropi. Što više ovamo kidišu, veća se mržnja stvara. Više se puno volimo kad su oni tamo a mi ovamo.
Mashallah braco. Turska je svjetska sila.