{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolje AFP-ove fotografije po kojima ćemo pamtiti 2013.

2.12.2013. u 20:34
0
29
Najbolje AFP-ove fotografije po kojima ćemo pamtiti 2013.
0
Francuska novinska agencija (AFP) odabrala je neke od najboljih fotografija koje su njeni fotoreporteri snimili širom naše planete u godini na izmaku.
Vrijeme je ovo kada se sumiraju rezultati rada, ali i kada se podsjećamo na zbivanja koja su obilježila godinu. Fotoreporteri AFP-a vrijedno su po cijelom svijetu bilježili događaje kako bi ih prenijeli javnosti.

Nerijetko rizikujući vlastite živote, donosili su i donose u naše domove sva svjetska dešavanja - od sukoba u Siriji, Afganistanu, Pakistanu...nemira u Turskoj, Brazilu, Rusiji... izbora poglavara Katoličke crkve, prirodnih katastrofa poput one nedavne na Filipinima, kada je tajfun Haiyan usmrtio hiljade ljudi, sportkih takmičenja, ali i događaja koji su obilježili živote pojedinaca te razbili ritam svakodnevnice.

Bila je ovo godina prepuna različitih događaja širom naše planete, a AFP-ovi fotoreporteri su uvijek bili na mjestu događaja.

Kroz galeriju pogledajte neke od najboljih fotografija po izboru Francuske novinske agencije i ponovo se podsjetite na burnu 2013.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: