SAD
0

Muškarac ubio djevojku i skuhao dijelove njenog tijela

Sarajevo-x.com
Christopher Lee McCuin
Christopher Lee McCuin
Dvadesetpetogodišnji Christopher Lee McCuin iz Texasa šokirao je javnost i policijske istražitelje kada ih je nazvao i kazao da je ubio svoju djevojku, isjekao je na komade i skuhao dijelove njenog tijela. Poziv u policijsku stanicu stigao je u subotu navečer.

Christopher Lee McCuin policiju je nazvao u subotu navečer i dispečeru mirnim glasom kazao da je ubio svoju 21-godišnju djevojku Janu Shearer te da je isjekao njeno tijelo na komade i da ga kuha.

Kada su policajci stigli na mjesto dešavanja, zatekli su užasan smrad u kuhinji, šerpu na električnom šporetu u kojoj su se kuhali dijelovi tijela nesretne djevojke i Christophera kako sjedi za stolom i viljuškom na tanjiru prevrće dijelove ljudskog tijela. Policajci ne mogu sa sigurnošću tvrditi da li je Christopher jeo tijelo svoje djevojke.

"Ne možemo dokazati da je jeo ljudsko meso. Mislimo da je upravo namjeravao jesti“, kazao je u razgovoru za AP J. B. Smith, načelnik policije.

Policija vjeruje da je McCuin svoju djevojku oteo u petak navečer nakon što je nožem napao momka svoje bivše žene koji se trenutno nalazi u kritičnom stanju.