Svijet
49

Muškarac pozvao silovatelja svoje kćerke tinejdžerke na večeru i mučenje

Klix.ba
Ilustracija
Ilustracija
Tridesetšestogodišnji otac iz Indije suočava se sa kaznom za ubistvo nakon što je, navodno nenamjerno, ubio muškarca koji je silovao njegovu kćerku tinejdžerku.

Muškarac je pozvao 45-godišnjaka na večeru u svoj stan nakon što je saznao da je on jedan od dvojice optuženih za seksualni napad na njegovu kćerku, koja je nakon toga ostala u drugom stanju.

Nakon što mu je poslužio večeru, tinejdžerkin otac ga je navodno vezao za stolicu i mučio ga tako što mu je palio genitalije sve dok muškarac iznenada nije preminuo.

Nakon njegove smrti, otac se sam prijavio policiji. Indian Express piše da je muškarac ispričao kako bi osjetio bijes svaki put kad bi ga vidio sretnim sa njegovom porodicom dok je njegova kćerka patila. Ipak, nije ga namjeravao ubiti, već je želio, kako kaže, samo da ga muči i da pati.

Sudeći prema policijskim izvještajima, otac je zahtijevao da mu se počinilac zločina izvini za svoj sramotni čin, međutim, ovaj ga je samo nastavio vrijeđati. U nemogućnosti da iskontroliše svoj bijes, otac je odlučio upotrijebiti fizičku silu.

Njegova je kćerka navodno silovana u periodu dok joj roditelji nisu bili kući. Roditelji su izjavili kako nisu imali pojma da se ovo dogodilo sve dok je prošle sedmice nisu odveli u bolnicu zbog jutarnjih mučnina.

"Odveli smo je ljekaru koji nam je rekao da je trudna. Bili smo u šoku", kazala je njena majka.

Otac djevojke se trenutno nalazi u pritvoru.