Svijet
0

Munchmallow bezbjedan za konzumaciju

Sarajevo-x.com
Iz fabrike Jaffa AD Crvenka potvrđuju da su svi proizvodi Munchmallow Classic koji su u regionu bili poslati na analizu, poslije sporne objave u Sloveniji da se u Munchmallow-u sa rokom do 2.01.2008. nalazi salmonela, pokazali negativne rezultate.

Da je proizvod bezbjedan i u skladu sa propisima o prehrambenim proizvodima potvrdile su redovne analize prilikom uvoza robe, kao i superanalize Ministarstava zdravlja i nadležnih laboratorija Srbije u Beogradu i Prištini, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

"Jaffa Crvenka kao odgovorna kompanija, prije svega prema svojim potrošačima, čini sve da se ispoštuju svjetski standardi u proizvodnji i distribuciji njenih konditorskih proizvoda. Poslije rezultata analize koji pokazuju da je proizvod Munchmallow Classic potpuno mikrobiološki ispravan na svim tržištima u regionu zadovoljstvo nam što je Munchmallow ponovo u maloprodaji i što ljubitelji Munchmallowa mogu da uživaju u svojoj najomiljenijoj poslastici", rekla je za medije Sofija Šebešćen, direktor marketinga Jaffa Crvenke.