|

Mladenci pozirali sa pištoljima pa upucali fotografa u glavu

Mladenci pozirali sa pištoljima pa upucali fotografa u glavu
0
S
Sarajevo-x.com
27.7.2010. u 18:00
13
komentara
0

dijeljenja
Mladenci pozirali sa pištoljima pa upucali fotografa u glavu
Fotograf na vjenčanju upucan je u glavu nakon što je zamolio mladence da poziraju sa pištoljima na velikoj proslavi, objavila je italijanska policija.
Četrdesetpetogodišnji Calogero Scimea pogođen je u glavu nakon što je jedan pištolj opalio. Nesretni fotograf umro je pred prestravljenim mladencima, Valentinom Anitrom (22) i Ignaziom Licodijom (25) i njihovim roditeljima.

Policija je objavila da se tragedija desila neposredno prije nego što su mladenci trebali krenuli u lokalnu crkvu u blizini Palerma. Mladenci, kojima ovaj dan neće ostati u lijepom sjećanju, ispitani su u policiji.

Istražitelji su rekli da je moguće da se protiv roditelja mladoženje podigne optužnica zbog nemara koji je doveo od ubistva, jer se nesreća dogodila u njihovoj kući.

"Do sada smo uspjeli saznati da je fotograf tražio od roditelja mladenaca da donesu pištolje kako bi mogli pozirati s njima", rekao je Teo Luzi, glasnogovornik policije u Palermu, piše "Daily Mail".

Nesretni Scimea mijenjao je zvaničnog fotografa koji se razbolio. Mladenci su bili šokirani tragedijom, pa je vjenčanje otkazano.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...