{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Miranda Sidran je ipak navijala za čika Radovana'

S
26.10.2009. u 18:34
1
72
'Miranda Sidran je ipak navijala za čika Radovana'
1
'Miranda Sidran je ipak navijala za čika Radovana'
Sonja Karadžić-Jovičević, kćerka haškog optuženika Radovana Karadžića, rekla je da porodica ne želi da komentariše današnja dešavanja u sudnici Haškog tribunala.
"Ne želim da komentarišem službeni dio današnjeg dešavanja u sudnici, ali moram da kažem da me je raznježilo prisustvo Mirande Sidran na galeriji, jer je uvijek obožavala čika Radovana. Najljepše igračke je dobijala od nas i nosila veći dio moje okraćale garderobe. Zato mislim da je danas ta `draga djevojčica` bila tamo da bi, ipak, navijala za čika Radovana", rekla je Sonja Karadžić-Jovičević za Srnu.

Ambasador BiH u Hagu Miranda Sidran-Kamišalić pratila je današnji početak suđenja Radovanu Karadžiću sa galerije.

Bivši predsjednik RS Radovan Karadžić nije se pojavio na danas zakazanom početku suđenja u Haškom tribunalu, uz obrazloženje da nije imao dovoljno vremena za pripremu odbrane.

Odlukom pretresnog vijeća, rasprava je odgođena, a nova zakazana za sutra popodne, kada će biti saslušana uvodna riječ Tužilaštva.

Marko Sladojević, jedan od pravnih savjetnika Radovana Karadžića, rekao je da se on ni sutra se neće pojaviti u sudnici Haškog tribunala.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: