Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno,treba pomoći "migrantima" sa novim mobitelom,markiranom odjećom,sve hude i jadnici muškarci od 20 do 40 godina,slabi,nejaki da se bore za svoju državu,treba im sad SDA kuće ovdje napraviti,mi lijepo sluge da im budemo,da im bolje bude ovdje nego u Evropi,bar njima,kad nama već nije.
Drugarice komesarko, dok se vi dogovorite sta ko mora i treba, odosmo mi u kulac...
pa neka ih prihvati hrvatska sto ih vracaju
Lopovi neće da pomognu svojim građanima, a da pomognu strancima.
Migranti su veci Europljani od bosanskih Vlaha, u narodu poznatiji kao Djikani.
U buducnosti ocekujem odvajanje i nezavisnost Republike Srpske pod izgovorom da ne zeli zivjeti u drzavi sa teroristima koji su izmijesani sa Bosnjacima, a mozda se stvori i treci entitet nije dzaba ona govorila da ce Hrvatska stiti Hrvate u BiH. E moj Bosnjo, sam sebe ubijas.Uzmi noz i pokolji stoku dok te nisu zajedno sa njima klali.
Uzela nam vlastina dr.olja pricat o ljudskim pravima
Ma čekaju neke donacije i humanitarne pa da ih onako sa iskustvom mogu pokrast. Ipak je to skoro 30 godina tradicije hapanja
Eto kad muslimanima nisu poželjni bh hrvati i Srbi dobice ono što žele... Crnje iz Nigerija
Ispravan naslov migranti a ne izbjeglice.... To bi bilo toliko licemjerno pomoći njima a svoje građane ostaviti na cjedilu....
Dođemo tako u godine kada više ne znamo, jesmo zaboravili ili oprostili.
Nema ovo veze sa zaboravom i oprostom.
@djigibau neki od nas koji su bili izbjeglice pa se vratili , zaboravili su kako je biti muhadžir
ma kakve izbjeglice,bh vlasti su zauzete predizbornom kampanjom
Treba ih sprijeciti da uopste udju u drzavu, a ne pomoci im.
Samo se u jednom slažem sa bizonom iz Laktaša, a to je zaustaviti ulazak u BiH jer se ovdje uopšte ne radi o izbjeglicama.
Dunja ko da je sa MARSA pala !!! Između izgovorenih i napisanih riječi i stvarnog stanja je ogromna PROVALIJA !!!
Jos kad bi imali vlast...