Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupiraj BiH i biće elana
Iabolabola, to toliko nije ni sporno, kad bi se moglo dogovoriti da hdz popusti gdje nas boli.
Islamizovani Srbi bi samo da ih neko okupira. Jadan narod, koji je naucio samo kicmu da savija i prosi za Sadaku pored turskih karavana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tetka sve su to kriminalci i gamad
angela kad primiš bih u EU onda će muslimani vidit kako bošnjaci odoše, isto što se sada naslađuju što hrvata nema u bih, sve im se o glavu obije.
Bh. pedokatolike Kurvate nevoli katolicka Evropa hahahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma šta ti kenjaš odronu raspali, pa ti si ta koja je i postavila ovu vlast zbog svog interesa. Njemačko školstvo je ravno treniranju čimpanzi, znaju dve i po radnje koje ponavljaju do penzije pa si se okomila na naše ljude da ih sve prevučeš sebi a nama ovde da ostane gomila staraca o kojima nema ko da brine. Govno jedno fašističko i nacističko.
Ti sredi stanje u njemackoj pa onda se javi sve si vala unistila dovolno proc ulicom da vidis kakvig si naroda naprimala
Jel zbog muslimana?
Sve ste vi stranci ovo zasrali da ste nas pustili 95 da zavrsimo ne bi bilo problema.
Liebe tante Merkel bis nächstes Jahr!
Nepismen. ...bis zum nächsten Jahr.
Sve su odluke visokih prestavnika bile protiv hrvata cak su mjenjani i zakoni matematike da ne budemo u vlasti.Najnize na sta treba pristati je to da biramo svoje ljude u politcii a me da nam ih biraju kao npr Komšica
Promijenili zakon matematike? Mislim da i ti ne vjerujes u to sta si napisao.
Razapnite Bakira na križ i sve ok
Jedno pričaju, drugo misle a treće rade, bacaju nam prašinu u oči, ku*va Evropa.
Ukinuti kantone i maknuti SDA bagru botovsku .🖐
Merkelova je Sjajna zena
Restartuj Merkel drzavu na fabricke postavke. jedan predsjednik, jedna administracija, jedna vlada. Probaj pa ces vidjeti da cemo stici BDP njemacke za 5 godina. Mora se probati, evo ovo 30 godina i vidis da se pomakli nismo.
Nama je najbolje napast Njemacku, i odmah se predat da nas okupiraju :/
Dok su EU i SAD ignorisali zapadni balkan i BiH Rusi su gradili svoju politiku podjela i konflikta. Njima to treba jer zapadni balkan je dvoriste EU isto sto je i Ukrajina dvoriste Rusiji. Sad se vracaju , ali mnoge stvari se moraju staviti na pocetak. BiH je slaba jer je oslabljena u ratu , EU i SAD nisu ispostovali svoje obaveze da BiH ucine samoodrzivom. Oni to mogu i moraju zavrsiti.
pa kako ce biti sve OK kad vecu podrsku Erdogan ima u 23% nego u Istanbulu i okolini.. zasto bi jedan BH Hrvat i jedan BH Srbin htjeli da dijele zemlju sa 23% stanovnika kojima je vjera vaznija od posla i zivota? samo gore moze biti. Ko podrzava TUrsku nije mu mjesto u Europi.
U ime hrvatskg sina Isusa, i boga Srbina. Zaboravio si na pocetku dodat.
Ne kaže se u Hrvata babo nego ćaća!