{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


McCannanovi žele angažovati glasnogovornika

S
14.9.2007. u 13:35
0
0
McCannanovi žele angažovati glasnogovornika
0
McCannanovi žele angažovati glasnogovornika
Roditelji nestale djevojčice Madeleine, Gerry i Kate McCann, žele unajmiti bivšeg urednika tabloida News of the World, Phila Halla kako bi bio njihov zvanični glasnogovornik. Odluka o zapošljavanju Halla donesena je samo sedam dana nakon što su McCannovi zvanično proglašeni osumnjičenim za nestanak male Madeleine.
McCannovi trenutno pregovaraju sa Philom Hallom kako bi postao njihov novi glasnogovornik nakon što je Justine McGuinness, dosadašnja glasnogovornica porodice dala otkaz, prenosi britanski Guardian.

Hall je nakon okončanja uredničke karijere u tabloidu News of the World postao vrhunski PR, a McCannovi smatraju da bi se on mogao nositi s pritiskom medija i velikim interesom za slučaj njihove kćerke Madeleine.

"Razgovarao sam sa McCannovima više puta i nudio sam im nekoliko savjeta“, potvrdio je Hall za Guardian.

U međuvremenu, socijalni radnici su posjetili McCannove kako bi se uvjerili da su njihovi dvogodišnji blizanci dobro, s obzirom da su Gerry i Kate glavni osumnjičeni za nestanak male Madeleine. Naime, obično se roditeljima, koji su glavni osumnjičeni za nestanak djeteta, oduzima starateljstvo nad ostalom djecom.

Do sada još uvijek nije jasno kako Gerry i Kate McCann namjeravaju plaćati usluge glasnogovornika, s obzirom da su naglasili da novac prikupljen tokom kampanje "Find Madeleine" neće koristit za plaćanje advokata koji će ih zastupati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: