{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Majka prodavala nevinost 12-godišnje kćerke za 150 eura

25.10.2013. u 11:45
0
22
Majka prodavala nevinost 12-godišnje kćerke za 150 eura
0
Majka prodavala nevinost 12-godišnje kćerke za 150 eura
Margarita de Jesus Zapata Moreno uhapšena je u Kolumbiji zbog prodavanja nevinosti 12-godišnje kćerke za 150 eura, objavila je policija te zemlje.
Morena je uhapšena nakon što je jedna od njenih kćerki, koja ima 16 godina i trudna je, nazvala policiju. Tinejdžerka je bila ljuta kada joj je majka naredila da abortira.

Pedesetjednogodišnji Tito Cornelio Daza, koji je biološki otac tinejdžerkine bebe, također je uhapšen.

Prema pisanju Unvisiona, Moreno je namjeravala prodati nevinost svoje 14 djece u njihovoj 12. godini. Navodila ih je na prostituciju kako bi plaćala račune.

"Boli kada vam majka radi to. Majka je kontaktirala sa bogatim muškarcima koji bi imali seks s njenom djecom kada napune 12 godina", rekao je šef policije Carlos Melendez koji radi na ovom slučaju.

Ukoliko bude proglašena krivom Moreno bi mogla biti osuđena na 10 godina zatvora. Trenutno se nalazi u zatvoru El Beune Pastro, dok je Daza u zatvoru. Oboje u optuženi za tjelesno zlostavljanje djece mlađe od 14 godina i prisiljavanje na prostituciju.

Njeno dvoje djece koja nisu bila žrtve, jedanaestogodišnji dječak i devetogodišnja djevojčica, bit će zbrinuti u socijalnoj službi.

Kćerka koja je prijavila majku dobila je psihološku pomoć.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: