{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Majka objesila četiri kćeri pa sebe

F
30.5.2007. u 13:24
0
0
Majka objesila četiri kćeri pa sebe
0
Majka objesila četiri kćeri pa sebe
Slika Gilberte Estrada s dvije kćeri; Foto: AP
Mlada majka, 25-godišnja Gilberta Estrada iz Teksasa, objesila je u utorak svoje četiri kćeri u ormaru spavaće sobe, omotavši im odjeću oko vrata, a potom je na isti način presudila i sebi.
Majka i tri kćeri u dobi od pet, tri i jednu godinu pronađene su mrtve, dok je osmomjesečnu bebu spasila tetka, koja je zatekla stravičan prizor. Mala Evelyn Frayre prebačena je u bolnicu i dobro se oporavlja, dok je za njenu majku te sestre Mariju, Yaneth i Magaly bilo prekasno.

Cijeli slučaj otkriven je slučajno. Nakon što se Gilberta Estrada u utorak nije pojavila na poslu, njezina sestra Alejandra, koja živi u blizini, otišla je provjeriti što se događa i tako spasila život barem jednom djetetu.

Lokalna policija utvrdila je da je majka imala očito čvrstu namjeru ubiti kćeri i sebe, budući su vrata ormara bila zaključana iznutra.

Rodbina tvrdi da je majka bolovala od depresije.

Posljednjih godina u Teksasu su ovakvi slučajevi sve češći, prenosi Hina. Prije pet godina u istom gradu 39-godišnja žena upucala je svoje troje djece, Andrea Yates utopila je svoje troje djece, dok je Deanna Laney nasmrt pretukla svoju dvojicu sinova.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: