Šokantni snimci iz bolnice u Texasu
0

VIDEO / Majka monstrum pokušala ugušiti četveromjesečnu bebu

Sarajevo-x.com
Skrivena kamera u teksaškoj bolnici snimila je 18-godišnju Shantaniqu Scott kako svog četveromjesečnog sina pokušava ugušiti, piše Daily Mail.

Šokantna snimka pokazuje kako majka preko glave bebe stavlja deku. Trenutak kasnije majka s obje ruke prekriva bebinu glavu, a mališan se trza i bori za život.

Kad je majka maknula ruke s dječaka, njegovo se tijelo činilo beživotno. U tom trenutku se oglasio bolnički alarm koji je upozoravao da beba ne diše, pa su u sobu dotrčali ljekari i medicinske sestre kako bi ju oživjeli.

Snimka kamere puštena je u sudnici gdje se 18-godišnjoj majci sudi za pokušaj ubistva. Četveromjesečna beba dovedena je u bolnicu zbog problema s disanjem. No, ljekarima je situacija bila sumnjiva, pomislili su da je dječak možda zlostavljan te su u sobu postavili skrivenu kameru.

Scott je priznala policiji da se više nije željela brinuti o sinu i da se želi posvetiti karijeri koju je imala prije nego što je postala majka.

Dodala je kako joj otac djeteta uopće ne pomaže u odgoju, a ona više ne može podnositi takav stres. Ljekari još uvijek ne znaju hoće li mališan imati posljedica zbog toga što je njegov mozak neko vrijeme bio bez kisika. Dječaka je preuzela socijalna služba. Ukoliko presuda bude osuđujuća, Scott bi ostatak života mogla provesti u zatvoru.

video