|

"Lovac na krokodile" Steve Irwin predosjećao da će umrijeti

"Lovac na krokodile" Steve Irwin predosjećao da će umrijeti
0
S
Sarajevo-x.com
29.10.2007. u 08:56
0
komentara
0

dijeljenja
"Lovac na krokodile" Steve Irwin predosjećao da će umrijeti
Više od godinu nakon smrti poznatog "Lovca na krokodile" Stevea Irwina, njegova supruga Terri Irwin rekla je medijima kako je njen muž oduvijek znao da će umrijeti mlad. Terri je izjavila kako je Steve imao svojih "crnih trenutaka" kada je razmišljao o smrti te da je uvijek govorio kako zna da će umrijeti prije četrdesete godine.
Više od godinu nakon tragične smrti "Lovca na krokodile" Stevea Irwina, njegova supruga Terri izjavila je kako je Steve imao trenutaka u kojima je intenzivno razmišljao o smrti te joj govorio kako predosjeća da će umrijeti mlad, izvijestio je Reuters u ponedjeljak.

"Nije bio morbidan u vezi smrti ili paranoičan. Jednostavno je uzimao i tu mogućnost kao opciju. Imao je šesto čulo u vezi s mnogim događajima, a naročito ljudima i životinjama", izjavila je udovica Stevea Irwina.

"Uvijek je govorio kako osjeća da će umrijeti prije četrdesete godine života. Ponekad smo se šalili u vezi s tim, ali on je bio siguran. Bila sam nebrojeno puta zabrinuta za njega i ne samo zbog opasnih životinja s kojima se susretao već najviše zbog načina putovanja, političkih prilika u zemljama gdje je putovao, mogućnost da se razboli, filmova koje je snimao...", dodala je Terri.

Terri Irwin trenutno piše knjigu o životu sa Steveom.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.