Svijet
0

Ljubavnica Johna F. Kennedyja objavila memoare

Sarajevo-x.com
Mimi Alfod
Mimi Alfod
Mimi Alfod objavila je memoare "Jednom tajna: Moja ljubavna afera sa predsjednikom Jonhom F. Kennedyjem" o vezi sa najmoćnijim čovjekom '60-ih godina dok je stažirala u Bijeloj kući. Alfod je imala 19 godina kada ju je primijetio američki predsjednik i kada se upustila u tajnu aferu s njim, koja je trajala godinu i po.

Alfod u svojoj knjizi otkriva da ju je Kennedy upoznao kada je stažirala u Bijeloj kući, dok je on plivao u bazenu da umanji bolove u leđima koje je tada osjećao. Ubrzo nakon toga pozvao ju je predsjednikov najbolji prijatelj Dave Powers na zabavu nakon posla.

Mimi tvrdi da su se u početku sastajali u spavaćoj sobi njegove supruge, a da se njihova veza sastojala i od lijepih i od vrlo mračnih momenata. U memoarima je opisala da ju je Kennedy zamolio da ima oralni seks sa njegovim prijateljem, a da je on to posmatrao.

Također tvrdi da je Kennedy bio ljubitelj raznih eksperimentalnih droga. Posljednji put su se sreli pred njegov put u Texas kada joj je rekao da će je pozvati, što se nikada nije desilo.