Brza reakcija novinara
0

Lisabon: Usred TV prijenosa muškarac pokazao vrećicu kokaina

I. M.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Danas se u Lisabonu održava utakmica između Benfice i Intera povodom čega se u ovom gradu okupio veliki broj navijača i tv ekipa. Tokom live javljanja novinara iz Italije jedan od prolaznika je pred kamerom pokazao vrećicu kokaina.

Zbog skandalozne situacije novinar Tancredi Palmeri morao je prekinuti javljanje sa trga u Lisabonu.

Iako se potrudio da reaguje brzo, vrećica se ipak nakratko pojavila na tv ekranima hiljada ljudi koji su gledali prijenos. Novinar je prekinuo izvještavanje i reagovao je na sramotan čin prolaznika.

“Mamma mia, ovaj tip je zaista imbecil. Ne znam jeste li vidjeli šta je uradio. Nema svrhe praviti se da se ništa nije dogodilo. Stavio je pred kameru kesicu kokaina u direktnom prijenosu. Ovaj idiot koji, moram reći, nije Italijan, čini mi se kao Južnoamerikanac, ali ne mogu da prepoznam nacionalnost. Dođi pred kameru, da te svi vide, da ti vide lice, da te odmah uhapse. Imbecil”, rekao je sportski novinar.

Pored toga, na snimku se vidi kako brojni prolaznici pokušavaju ometati novinara tokom izvještavanja obraćajući mu se, stojeći iza njega i pokušavajući privući pažnju.