{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Josef Fritzl je imao još jedan podrum

21.10.2017. u 10:45
68
43
Josef Fritzl je imao još jedan podrum
68
Josef Fritzl je imao još jedan podrum
Jozef Fritzl (Foto: Arhiv/AFP)
Austrijanac Josef Fritzl koji služi doživotnu kaznu zatvora jer je držao svoju kćerku u zarobljeništvu, silovao ju je više od 3.000 puta i napravio sedmero djece, imao je tajni podrum koji se nalazio u gostinjskoj kući.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Tajne prostorije otkrili su građevinci u gradu Unterach am Mondsee. Predsoblje sa stepenicama koje ne vode nigdje otkrivene su iza zida tokom inspekcije koja je zatražena jer vlasnik nikada nije dobio dozvolu za izgradnju ovog objekta.

Kuću je iznajmio muškarac Helmut L. koji je rekao kako je kuća puna šupljina i prostorija. Kuća je izgorjela dva puta u požarima dok je bila u vlasništvu Fritzla, pa ga je policija istraživala jer su sumnjali da je piroman.Prema tvrdnjama mještana, gostinjska kuća Seestern nikada nije istražena pravilno.

Novi vlasnici druge kuće horora, u kojoj mu je kćerka bila zarobljena, su Herbert i Ingrid Houska koji su je kupili za 160.000 eura. Renovirali su je i pretvorili u 10 stanova koje iznajmljuju.

Podrum u kompleksu u kojem je Elizabeth bila zarobljena je zabetoniran i ne smije se iznajmljivati kako bi vlasti spriječile perverznjake da ga koriste u slične svrhe.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: