{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


John McCain se šali na svoj račun

F
19.5.2008. u 14:34
0
0
John McCain se šali na svoj račun
0
John McCain se šali na svoj račun
Foto: Reuters
Republikanski predsjednički kandidat John McCain, koji ima 71 godinu, svakako nije najmlađi pretendent na Bijelu kuću u historiji Sjedinjenih Država, a to dobro znaju i njegovi suparnici koji često ističu njegove pozne godine kao prepreku za pobjedu.
Gostujući u popularnoj humorističnoj emisiji "Subotom uvečer uživo" na TV mreži NBC, senator iz Arizone, koji važi za duhovitog čovjeka, uspio je tu svoju "manu" pretvoriti u vrlinu i nasmijati gledaoce šaleći se na svoj račun.

Osvrćući se na vladinu potrošnju, McCain je rekao da to "nije samo pitanje republikanaca i demokrata. Radi se o tome da treba pogledati svojoj djeci u oči. U mom slučaju, mojoj djeci, unucima, praunucima i čukun unucima, od kojih je najmlađi već blizu penzije".

"Ja imam hrabrosti, mudrosti, iskustva i, što je najvažnije, potrebnu starost. Starost je nužna da se Amerika zaštiti, cijeni, voli i da joj se pričaju priče prije spavanja", smatra McCain.

"Pitam vas, koga treba izabrati da bude naš novi predsjednik?" - upitao je publiku i odgovorio: "Svakako nekoga ko je jako, jako, jako star."

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: