|

John Martin Karr priznao ubistvo JonBenet Ramsey

John Martin Karr priznao ubistvo JonBenet Ramsey
0
F
FENA
17.8.2006. u 12:45
0
komentara
0

dijeljenja
John Martin Karr priznao ubistvo JonBenet Ramsey John Martin Karr
Amerikanac osumnjičen za ubistvo JonBenet Ramsey javno je priznao u čevrtak da je bio sa šestogodišnjom djevojčicom kada je ubijena i nazvao je njenu smrt "nesretnim slučajem", u zapanjujućem priznanju koje bi moglo pomoći u traženju odgovora na 10 godina star neriješeni slučaj ubistva.
"Bio sam s JonBenet kada je umrla. Njena smrt bila je nesretan slučaj", izjavio je John Martin Karr novinarima u Bangkoku, očigledno nervozan i zbunjen dok je pričao, javio je AP.

Policija je saopćila da je Karr (41) priznao ubistvo nakon što je bio uhapšen u srijedu u stanu u centru Bangkoka od tajlandskih i američkih vlasti.

[SLIKA]1[/SLIKA]
Slika iz porodičnog albuma JonBenet

Karr će biti prebačen u Colorado u narednoj sedmici, gdje će se suočiti s optužbama za ubistvo, otmicu i seksualno zlostavljanje, saopćila je na konferenciji za novinare u Bangkoku Ann Hurst, ataše Odjela za domovinsku sigurnost u američkoj ambasadi u Tajlandu.

Karr, koji se obratio novinarima nakon konferencije za štampu, odbio je reći kakva je bila njegova veza s porodicom Ramsey ili koliko dugo je pouznavao JonBenet.

JonBenet je pronađena pretučena i zadavljena u podrumu porodične kuće u Boulderu u Coloradu 26. decembra 1996. godine.

Slike male plavokose JonBenet u kaubojskom kostimu i s ostalim igračkama otada su preplavile televizijske stanice, hraneći tajnovite teorije o njenom ubici, a taj slučaj je postao jedan od najsenzacionalnijih neriješenih slučajeva ubistava u Sjedinjenim Državama.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.