{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


John Edwards se razvodi od bolesne supruge

S
Sarajevo-x.com
28.1.2010. u 08:56
0
2
John Edwards se razvodi od bolesne supruge
0
John Edwards se razvodi od bolesne supruge
John i Elizabeth Edwards
Elizabeth Edwards je napustila svog supruga Johna Edwardsa, a kada će finalizirati razvod još nije poznato. Naime bivši predsjednički kandidat varao je svoju bolesnu ženu i lagao joj o vanbračnom djetetu koje je dobio s ljubavnicom.
Prije sedmicu dana John je konačno priznao da ima dvogodišnje dijete sa bivšom ljubavnicom Rielle Hunter. U kratkoj izjavi izrazio je zabrinutost za svoju suprugu sa kojom je bio 30 godina u braku.

"Ovo je tužan trenutak. Imamo četvero predivne djece koja mi znače više nego išta na ovom svijetu. Stalo mi je i do Elizabeth, zbog toga se i brinem za nju", rekao je Edwards za Associated Press.

Po zakonima Sjeverne Karoline bračni par mora biti razdvojen godinu dana prije nego što se razvedu. U javnosti nije poznato koliko su prije ove objave bili razdvojeni.

Porodica Edwards je prolazila kroz teško razdoblje kad im je umro 16-godišnji sin, a Elizabeth oboljela od raka. Kulminacija svega toga je bila Johnova afera, koja im je na kraju razorila brak.

Upoznali su se još u srednjoj školi i na prvi pogled zaljubili. Pred kraj školovanja su se vjenčali i ostali zajedno 30 godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: