Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno je jedan pametan rekao, da ce se covjecanstvo jednog dana samo ugusiti u svom otpadu..!
To je zbog tog sto su u pretezno islamskim zemljama na vlasti pojedinci koji su samo deklarativno muslimani, a u sustini su lopovi. Njima je vaznije da stave u dzep od sredine u kojoj im narod zivi. To se i na nas parcijalno odnosi.
Realno odavno nisam naletio na ovako pametnu ideju. Ovaj što je osmislio i realizirao , tre a bar Nobelovu nagradu dobiti
@velikioptimista , Moja briga je, medjutim, da ne zavrsi negdje izmedju, Indijski okean ili Pacifik u ovom slucaju. Jer- kud ce oni s tim otpadom? Ili svi ostali kojima bi dohakala ta ideja? Ideja za Nobelovu nagradu mi je becka - oni dio otpada sagorijevaju i griju se na njega, ostalo recikliraju, a manja kolicina zavrsi na deponijama.
@Fa'izah , pa ako Australci opet to trehnu u Okean , imaju međunarodni sudovi , oni su bar sada nagazili zbog ovih zagađenja (osim na SAD i NR Kinu). Ah pa kažem da trebaju dobiti nagradu , čega su se sjetili , mora da su se dugo potrbušili.
Svaka čast, ne dajte svoje