{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jaffa AD Crvenka: U tijeku analiza proizvoda "Munchmallow Classic"

F
17.7.2007. u 18:01
0
0
Jaffa AD Crvenka: U tijeku analiza proizvoda "Munchmallow Classic"
0
Jaffa AD Crvenka: U tijeku analiza proizvoda "Munchmallow Classic"
Munchmallow Classic
U tijeku je nezavisna stručna bakteriološka analiza uzorka sporne isporuke proizvoda "Munchmallow classic" koja je u petak, 13. srpnja, povučena iz prodaje u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH zbog sumnje u pojavu salmonele, priopćeno je danas iz tvrtke Jaffa AD Crvenka, koja je proizvođač "Munchmallowa", javlja Hina.
Riječ je o jednoj paleti tog proizvoda tvornice Jaffa AD Crvenka u pakiranju od 105 grama, namijenjenoj slovenskom tržištu, s rokom uporabe do 2. siječnja 2008., koja je zadržana na bakteriološkoj kontroli pod pretpostavkom da sadrži bakterije salmonele.

Hrvatsko Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi u petak je priopćilo da s tržišta privremeno povlači proizvod "Munchmallow
classic" budući da je zaprimilo obavijest slovenskoga Zdravstvenog inspektorata da s tržišta povlači proizvod "Munchmallow classic", jer je analiza u njihovu zavodu pokazala prisutnost bakterije vrste Salmonella spp.

Proizvođač Jaffa AD Crvenka pak tvrdi da je proizvodnja u njegovim pogonima potpuno sigurna i higijenski zaštićena, "što je dokazao i sanitarni pregled koji je u subotu, 14. srpnja, obavio Sektor za sanitarni nadzor Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo i socijalnu politiku Autonomne pokrajine Vojvodine Republike Srbije".

Uzorci sporne pošiljke "Munchmallowa" odmah su poslani u nadležni stručni laboratorij na superanalizu čiji rezultati se očekuju u četvrtak, kaže se u priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: