Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto se mulja. zasto bi prirodni imunitet bio losiji od onog sa vakcinom. "oporavljeni pacijenti koji nisu vakcinisani ne ispunjavaju uslove za dobijanje ovog imunitenog pasoša"
@Serolog onaj tko zna vozit, a nema položen vozački takođe ne može upravljati mot.vozilom
@Serolog @ propao je ogroman broj vakcina za ptičji i svinjski grip, nisu naplatili. E sad idu na sigurno, dobro se spremili i organizovali. Niko se ne razboli od sezonskog geripa ? Čudno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dr. Mengele na aparatima...
Death to Palestine !!
Ostani u ovoj vukojebini nevakcinisan,parola naših mozgova 😀😀😀 Pa bolje da ti treća noga naraste nego ostat ovdje...
Jedan od perfidnih oblika zloupotrebe sile je -navodjenje na samoprisilu. Ogranicenjima ucjenjujes ljude da bi se vakcinisali. Evo prihvate. Znacenje: -odazivam se ucjeni, pardon, pritisku vlasti da primim vakcinu. Al onaj ko te cera na vakcinu ne snosi odgovornost. Ti moras potpisati ( samoprisila) da zelis zdravlje, a nisi dosao po zdravlje nego zbog mogucnosti odlaska na radno mjesto. Eee miii jadni
Ja više nikakve vakcine ne primam, toliko laži i spletkarenja oko ove Corone .. džaba vam je.. ja vjerujem Allahu Uzvišenom...
Do sad su nas dijelili po boji kože, po nacionalnosti, po vjeroispovijesti U buduće će biti samo dvije vrste ljudi: vakcinisani i ne vakcinisani Lakše je, ovo do sada je bilo komplicirano.
Nije za vakcine ko ima "istorijat" alergijskih reakcija. Moras uvest alergijski test o trosku drzave. Ako neko do juce nije bio alergican, mozda danas jeste. Zasto da strada? Ako neko nije za vakcine, morel na put i u fabriku? Ako ne moze, to je teska diskriminacija takvih osoba, a ako moze, to je onda teska diskriminacija osoba koje nisu alergicne a ne mogu na put bez vakcine.
NE, hvala.
U Norveskoj umrle 23 osobe nakon primanja vakcine Fajzer-Biontek,pa izvol'te gospodo
@Plunnky Lazes
"oporavljeni pacijenti koji nisu vakcinisani ne ispunjavaju uslove za dobijanje ovog imunitenog pasoša" pametnome dosta..pozdravljam antiteoretičare zavjera!
Kao za vrijeme holokausta. Tada su morali po gettima nositi zvijezdu davida na ramenu, sada se sami segregiraju pasošima... to je bio zadnji narod od kojega sam očekivao ovakve standarde. Usput rečeno rado bi primio njiohovi valcinu, mislim da nema sigurnijeg preparata kao preparat pripremljem od strane žifova za židove.
Ne vjerujem da ce tako lako proci ideja o zabrani za one koji nece vakcinu. Prvo sto nas ima puno, drugo sto su to vecinom stranci u emigrantskim zemljama koji ljeti idu "kuci" avionima, pa ce biti manje zarade avio kompanijama, restoranima, koncertima itd. Trenutno je nagovaranje i plasenje naroda. Jel ima iko da objasni zasto su svi vodeci politicari za vakcinu? Kako to da nema nijedan koji javno kaze da se ne zeli vakcinisati?
Kako je trebalo cuvati mir nakon II rata? Cercil je predlagao da samo 10 zemalja u svijetu smije imati vojsku ( clanice savjeta bezbjednosti, jedna africka zemlja, jedna -muslimanska itd) Danas imamo zemlje koje ce odrediti kako se cuva zdravlje. Ovaj put, ostale drzave ce se odazvati ludoj nakani.
Nepismeni su ponovo u šoku. Glupani, da vas hoce chipovati to bi bilo uradjeno odmah po rodjenju, hadumi paranoicni
to je ta iluzija demokratije u kojoj zivimo
Eto dokazalo se odakle svo zlo kreće