Obavljena DNK analiza
0

Istina o 13-godišnjem ocu Alfieju Pattenu

Sarajevo-x.com
Trinestogodišnji učenik Alfie Patten koji se proslavio u medijima nakon što je proglašen najmlađim ocem na svijetu ipak je bio žrtva prevare, piše britanski Mirror.

Alfie Patten nije otac dvomjesečne djevojčice Maisie Roxanne, potvrđeno je nakon obavljenih DNK-a testova.

Otac djevojčice nije poznat jer je nekoliko dječaka tvrdilo da je imalo seksualne odnose s Chantelle Stedman, 15-godišnjom majkom djevojčice.

Chantelle Stedman je nakon rođenja djeteta tvrdila da je spavala samo s Alfijem, a dječak je bio siguran da je Maisie stvarno njegova kćerka.

Sitni Alfie, koji izgledom podsjeća na osmogodišnjaka, po tvrdnjama medija je žrtva je prevare u koju su ga uvukle Chantelle Stedman i njena majka Penny da bi svoju priču što bolje unovčile i prodale novinama.

Porodice neobičnog para dosad su zaradile na hiljade funti od objavljivanja detalja iz navodne veze 13-godišnjaka i 15-godišnjakinje.

Dva dječaka koja su imala seksualne odnose sa Chantelle, Richard Goodsell (16) i Tyler Barker (14) izjavili su da im situacija nije nimalo smiješna i da strahuju od očinstva ako se dokaže da jedan od njih otac djevojčice Maisie.