Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi istjerivača duhova na slici. Who you gonna call...
Ma jasta dosta vise o koroni - bolje da se vratimo na “normalne” stvari npr rat dronove i nove teorije zavjere
Samo napred, isto pravo za sve države. Zašto sebi neke države uzimaju pravo da zabrane neko oružje drugima? Zato što više vrijede od drugih?
Znači ako ima SAD nuklearno, onda smije i Grčka, Albanija, Srbija, Bosna, Hrrvatska, Rumunija, Afganistan, Sudan, Kongo, Nigerija itd .. da ne nabrajam, Jel tako ?
Vidjeli smo Iran i onaj cirkus sa zrakoplovom.Kad su zadali nevjerojatan udarac Americi, tako sto su pobili 300 svojih ljudi.A islamizirani Srbi padaju u delirij zbog njihove lazne samopromocije. Iran je nesto slicno Vucicu, koji se hvalio kako Srbija ovo, Srbija ono, a u konacnici imaju tri puta vise umrlih od Hrvatske, a stanovnika 1,5 puta vise.Izrael bi razbucao Iran za dva dana rata.
@MatoJozic jos te drze traume od fratra koji ti je provjeravao ulje od pozada u crkvi.
O dron ..