{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Humanitarna akcija u Kantonu Sarajevo za izbjeglice iz Sirije

F
21.9.2015. u 14:35
96
15
Humanitarna akcija u Kantonu Sarajevo za izbjeglice iz Sirije
96
Humanitarna akcija u Kantonu Sarajevo za izbjeglice iz Sirije
Foto: EPA
Građani Kantona Sarajevo od danas će moći učestvovati u akciji prikupljanja pomoći za izbjeglice iz Sirije koju organizira Asocijacija mladih SDA Kantona Sarajevo.
Cilj im je da do početka predstojećeg praznika Kurban-bajrama, sakupe sredstva koja će biti distribuirana prema izbjeglicama u susjednoj Srbiji, najkasnije do subote, 26. septembra.

Na području cijelog Kantona, bit će raspoređeni mobilni štandovi na kojima će svako ko je u mogućnost moći ostaviti pomoć.

Općina Hadžići: ulica Hadželi, kod prostorija SDA stranke, u terminu od 12 do 16 sati. Općina Novo Sarajevo: ispred zgrade općine, u terminu od 12 do 16 sati. Općina Vogošća: Jošanićka 33, ispred KSC-a Vogošća, u terminu od 12 do 15 sati. Općina Stari Grad: ulica Mula Mustafe Bašeskije 7, Hoše komerc iza Tržnice, u terminu od 16 do 18 sati. Općina Ilijaš : pomoć je moguće dostaviti u prostorije stranke SDA u periodu od 11 do 15 sati

Apeluje se na sve građane koji odluče da učestvuju u akciji da akcenat stave na doniranje prehrambenih i higijenskih proizvoda, u odnosu na odjeću, jer je izbjeglicama to potrebnije, saopćeno je iz Press AM KO SDA.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: