{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Humanitarna akcija u Kantonu Sarajevo za izbjeglice iz Sirije

F
21.9.2015. u 14:35
96
15
Humanitarna akcija u Kantonu Sarajevo za izbjeglice iz Sirije
96
Humanitarna akcija u Kantonu Sarajevo za izbjeglice iz Sirije
Foto: EPA
Građani Kantona Sarajevo od danas će moći učestvovati u akciji prikupljanja pomoći za izbjeglice iz Sirije koju organizira Asocijacija mladih SDA Kantona Sarajevo.
Cilj im je da do početka predstojećeg praznika Kurban-bajrama, sakupe sredstva koja će biti distribuirana prema izbjeglicama u susjednoj Srbiji, najkasnije do subote, 26. septembra.

Na području cijelog Kantona, bit će raspoređeni mobilni štandovi na kojima će svako ko je u mogućnost moći ostaviti pomoć.

Općina Hadžići: ulica Hadželi, kod prostorija SDA stranke, u terminu od 12 do 16 sati. Općina Novo Sarajevo: ispred zgrade općine, u terminu od 12 do 16 sati. Općina Vogošća: Jošanićka 33, ispred KSC-a Vogošća, u terminu od 12 do 15 sati. Općina Stari Grad: ulica Mula Mustafe Bašeskije 7, Hoše komerc iza Tržnice, u terminu od 16 do 18 sati. Općina Ilijaš : pomoć je moguće dostaviti u prostorije stranke SDA u periodu od 11 do 15 sati

Apeluje se na sve građane koji odluče da učestvuju u akciji da akcenat stave na doniranje prehrambenih i higijenskih proizvoda, u odnosu na odjeću, jer je izbjeglicama to potrebnije, saopćeno je iz Press AM KO SDA.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: