{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvatska: Odbijen zahtjev za ispitivanje jedinog preživjelog vatrogasca

F
13.11.2007. u 15:35
0
0
Hrvatska: Odbijen zahtjev za ispitivanje jedinog preživjelog vatrogasca
0
Hrvatska: Odbijen zahtjev za ispitivanje jedinog preživjelog vatrogasca
Frane Lučić
Šesteročlani liječnički konzilij Kliničkog bolničkog centra u Splitu nakon jednosatnog zasjedanja odbio je danas zahtjev istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku Branka Ivića za ispitivanjem jedinog preživjelog vatrogasca u tragediji na Kornatima Frane Lučića.
Predsjedatelj konzilija dr. Jugoslav Bagatin rekao je nakon donesene odluke da je konzilij ocijenio kako Lučić još nije sposoban za istražne radnje.

"To je naša jednoglasna definitivna odluka premda je fizičko stanje Frane Lučića zadovoljavajuće. Upravo mu je danas izvršeno pokrivanje dijela kože kožom uzgojenom u Bratislavi. Evidentni su pomaci i u psihičkom stanju, ali još uvijek postoje ozbiljni razlozi za njegovu poštedu od ispitivanja. To su prije svega upravo psihički razlozi", kazao je Bagatin dodajući kako su u konziliju i jedan psihijatar i jedan psiholog.

Ravnatelj splitskog KBC-a Dujomir Marasović, kome je istražni šibenski sudac uputio zahtjev za ispitivanjem Lučića, rekao je kako on nije sudjelovao u radu konzilija niti je njegov član, ali da će današnju odluku konzilija potpisati i odmah uputiti istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku Branku Iviću.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: