Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osumnjičeni terorist je imigrant iz Turske, 37-godišnji Gökman Tanis. Primjećujem da Klix ovom terorističkom napadu posvećuje puno manju pažnju nego onom na Novom Zelandu. Valjda misle da i nije neka vijest kad musliman napravi teroristički napad i pobije nevine ljude u tramvaju. To je valjda normalno stanje stvari na to smo se svi navikli.
Pa logicno je da nije isto kad pojedinac ubije jednu osobu i kad pojedinac ubije 5
sad je SDA taliban zbunjen - da se radi o Srbinu ili Hrvatu, bilo bi 1000 komentara a posto se radi o 'bratu' turcinu Bosnjo je malo izgubljen.
Meni si braca slaveni a ne ova turska gamad
A šta reći? Sljedbenik Religije Mira u akciji. https://www.thereligionofpeace.com
Kad teroristički napravi bijeli Australac i pobije muslimane e onda je to velika vijest, o tome se piše 5,6 dana i imamo stotine članaka.
jef klin se klinom izbija
sad treba u turskoj platiti holanđanina da malo puca i zatvoriti sve crkve u tom gradu isto kao što oni rade u holandiji sa turcima i dzamijama
Potvrđeno je da se radi o terorisičkom napadu.
Turski islamistički terorist, ne sumnjam da će ga policija znati preobratit s nekoliko rafala
pod hitno izvrsiti eutanaziju nad njim
ko ce drugi nego dzamijska izdrkotina
Sa ekstremnim desničarima treba postupati ekstremno, bez obzira na rasnu, nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost!
OVO JE TERORIZAM, NEKA ZNA MEKA I MEDINA!!!
Ako je Turčin u Holandiji, onda su kriminalne radnje u pitanju (Droga, trgovina itd.).
@Riktas Gledaj Smrda što dislajkuku. Treba da vam bude drago ba, još jedan vaš može biti potencijalno pošteđen osude za terorizam
a kada je to bilo ?