Za predsjednicu SAD-a
0

Hillary Clinton se neće ponovno kandidirati

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Demokratska senatorica i bivša prva dama SAD-a Hillary Rodham Clinton izjavila je u intervjuu za TV Fox News, emitiranom u utorak, kako su izgledi da se ponovno kandidira za američku predsjednicu "vjerojatno blizu nule".

Na pitanje kakvi su izgledi da ponovno uđe u utrku za Bijelu kuću, na skali od 1 do 10, Clinton je odgovorila kako su oni "vjerojatno blizu nule".

Na pitanje o izgledima da postane čelnica demokratske većine u Senatu, odgovorila je "vjerojatno nula" i dodala kako "ne želi drugi položaj, osim da bude najbolja senatorica iz New Yorka što može biti".

Izglede da postane sutkinja Vrhovnog suda SAD-a Hillary Clinton je potpuno otklonila, ističući da "nije zainteresirana za taj posao", prenijela je Hina.

Clinton, koja je prvi put izabrana u Senat 2000. godine i ponovno 2006. godine, naglasila je kako se veseli raditi kao senatorica u administraciji predsjednika Baracka Obame, demokratskog predsjedničkog kandidata koji, tri sedmice prije izbora, ima prednost pred republikancem Johnom McCainom od pet do 11 posto glasova, u svim vodećim nacionalnim anketama.