|

Francuska policija istražuje misteriozni nestanak četveročlane porodice

Francuska policija istražuje misteriozni nestanak četveročlane porodice
0
Klix.ba
1.3.2017. u 15:59
8
komentara
0

dijeljenja
Francuska policija istražuje misteriozni nestanak četveročlane porodice Foto: AFP
Francuska policija pokrenula je istragu o misterioznom nestanku četveročlane porodice iz zapadne Francuske koja je nestala prije dvije sedmice, a istraga je otvorena zbog sumnje u ubistvo.
Policijski dužnosnici kazali su da su u porodičnoj kući u blizini grada Nantes otkrivene mrlje od krvI u kojima je pronađen DNK troje članova porodice.

BBC piše da još uvijek nisu uočene nikakve aktivnosti na bilo kojem od bankovnih računa ili mobilnih telefona koje koriste članovi nestale porodice te da u policijskim izvještajima stoji da je otac patio od depresije, a da je sin imao psihičkih problema.

Porodica Troadec, Pascal i Brigitte u starosnoj dobi od oko 50 godina, njihov sin Sebastien (21) i kćerka Charlotte (18) zadnji put viđeni su 16. februara. Njihov nestanak prijavila je sestra od Brigitte Troadec.

Kako pišu britanski mediji, tragovi krvi koje je neko pokušao obrisati pronađeni su na telefonu, satu i ispod stepenica. Policija je u porodičnoj kući zatekla mokru odjeću u veš mašini, hranu u frižideru i automobile parkirane ispred kuće. Snage sigurnosti još uvijek tragaju za automobilom koji je koristio Sebastien Troadec.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...