Komentari (505)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Bravo ...🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦✌
BRAVO !!! NEKA SADA RATUJU PRAZNOG STOMAKA!!!
Dusankaaaaaaa nemoj reci da niste znali
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sad će Milokrad za koji dan reći da su Rusi fašisti, da je genocid neosporan i da se ubrza ulazak BiH u NATO, i da, reći će da je BiH zemlja svih naroda koji u njoj žive i da za istu srcem navija u svim sportskim aktivnostima 😎
Sto je najjace on to zna, samo se malo kurchi
Ne, BiH ne treba da ide u NATO, nego da bude neutralna.
Zašto 92 niste uveli SANKCIJE Ukrajni i EU kao i tadašnjoj Jugoslaviji CG Srbiji koje su slale svoje vojnike i dobrovoljce da ubijaju narod Bosne i Hercegovine koji je branio svoju teritoriju...iPostovana pocine GEBOCID! EU i NATO zašto Izraelu ne uvedete SANKCIJE radi GENOCIDA nad Palestincima i uzimanja teritorije Palestine koja je suverena država? ZASTO VAM NISU JEDNAKI KRITERIJI?
3 Svjetski nam je sve blizi zaustavite ovo kako umijete I znate da nemoram bjezat u australiju
jebite I'm sve
samo tako
To će biti ujedno i sankcije Dodiku.
Rusija od ovog momenta postaje jedno veliko ništa.
iskreno saučešće deponentima Sberbanke. da Bog da dă vi svoje pare sutra dobijete.
ni ovo ih nece zaustaviti ...samo vojska a to znaci globalni rat...ko za to ima hrabrost da naredi?
Njemacka je Americka firma...mislim da ce putin sve maske evrope i sad skloniti
Dodo! Šta misliš kakve ćeš sankcije ti dobiti???
Uff kako će Dodick doc do svog novca u Rusiji, sve blokirano
Gledaj dodiče i čoviću šta vas čeka. Sramote dvije
Sada ce srbi sto zive u Americi, Austriji i Njemackoj morati malo tise da pljuju ruku sto ih hrani....onako iz svojih rupa, coporativno kao sto su i navikli...svi sa majicama Trumpa
Putin ima preko 40 milijardi dolara na računima a šta ima ruska sirotinja koja gine za njegove bolesne ideale!? Sad će tek postati jad i bijeda!
Ruske banke su iskljucene iz te organizacije ali Rusi imaju svoj sistem