Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su čudna zumra
Sloboda govora hahaha al u ..rcu . Nacizam je mala maca bio za ovo sada .
Hahaha opet Rusija, pa zar misle da smo toliko glupi, da uopće nemamo mozga ?? Nek se cijepi tko hoće, negovo pravo i izbor, ali obvezno nođenje maski-brnjica, kovid pasoši i slične gadosti, pripadaju repertoaru nacista.
ma pusti klix oni sanjaju Rusiju... Nikoga u Rusija nije briga sta zapad radi s vakcinama. U njihovim medijima a samo u Moskvi ima preko 12000 portala niko ziv se ne interesuje za budalastine oko vakcina na zapadu. Pa sam Izrael na rojtersu tvrdi da su razocarani ucinkovitoscu fajzer vakcine sta ti treba face...
Uostalom klix je britanski portal a oni si izrazito antiruski...
iza ruskih proksija ko zna ko stoji. imas i ruski vpn sa 15.000 ruskih ip adresa dakle tesko je reci odakle to dolazi buduci svi koriste ip adrese druge drzave.
evo ja koristim njemacki vpn a sigurno nisam u njemackoj.
def treba ili poceti naplacivat koristenje drustvenih mreza ili obavezan IQ test
Zamisli ti tog mozga koji povjeruje u sve to, i izadje i po komsiluku prica da se ljudi pretvaraju u majmune i da se on nece vakcinisati, ili da ce ga cipovat- njega , baš!
nemam fb,niti bilo koju dr.mrezu,samo ovaj klix...u jednu ruku sam i rahat.
Teoreticari zavjera na Haparatima.