Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preživih plandemiju bez ijedne doze, mimo svih prognoza. Šokantno!
Moras bas biti ultra glup da vjerujes u ove bljuvotine
Hoće da se riješe penzionera mamu im sotonsku! Samo seljačka buna i lovit dNoktore i sve koji su vršili propagandu ovog zla, rejsa, halida invalida, praznoglave preplaćene sportiste, političare! Smrt fašizmu i nacizmu!!!
Kad će sedamnaesta?
Uhodano vec. Prvo preporuka pa ...
🤮
MRŠŠŠŠŠŠ
Joj kad se pojavilo ovo sranje na pocetku, ja sam konto niko nece docekati 2022 godinu, apokalipsa jebena, kad tamo cirkus kolorado
Kad god kupiš ulje od 5,6 KM sjeti se da si vakcinu dobio za đž😉
Svaka cast, ja ću radije potpisati kapitulaciju da doživotno budem iza rešetaka nego da uzimam taj otrov u sebe. Samo vi preporuke proklamirajte ja to ne želim, posljedice su trajne.
Ono sto ja mogu reci je, kupujte konzerve, mlijeko u prahu, tjesteninu i rizu, brasno naravno. Trebace. Ovi ce nas natjerati na glad.
Ja koliko znam 95% onih koji primaju penzije su stariji od 60 godina, zakljucak izvedite sami!
prolaze godisnji i putovanja. vrijeme je da polako, u dozama, vrate koronu
veća zarada nego od prodaje oružja
A zasto ne bi odmah si dobili :D
Bravo, neophodno je da se zastitimo od novih sojeva.
Meni je tebe žao