{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Evropska unija i sigurnost u jugoistočnoj Evropi

F
6.6.2007. u 18:37
0
0
Evropska unija i sigurnost u jugoistočnoj Evropi
0
Evropska unija i sigurnost u jugoistočnoj Evropi
Izvještaj koji je tokom 53. zasjedanja Skupštine Zapadnoevropske unije koje se održava u Parizu na temu "Evropska unija i sigurnost u jugoistočnoj Evropi" uime Političke komisije podnio Gerh HÖFER, predstavnik Grupe socijalista mnogo je više pažnje posvetio pitanju Kosova nego BiH, saopćio je Sektor za odnose s javnošću PSBiH.
On, kako je tokom debate o ovom dokumentu istakao član Delegacije Parlamentarne skupštine BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Mladen Ivanić uglavnom odražava sliku stanja u jugoistočnoj Evropi.

Diskutujući o ovom dokumentu, Mladen Ivanić koji zajedno sa zamjenikom predsjedavajućeg Predstavničkog doma, Nikom Lozančićem na zasjedanju Skupštine Zapadnoevropske unije predstavlja Parlamentarnu skupštinu BiH, naglasio je da bi bilo dobro da su u njemu naznačeni krivci za neuspjeh prošlogodišnjih ustavnih reformi kao projekta iza kojeg su stale sve zemlje Evropske unije. Također, dodao je da bi treba reći da u Bosni i Hercegovini postoji dio policijskih snaga na državnom nivou oličen u SIPA-i, navodi se u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: