Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici pripadnik herojskih "bijelih tena" 😍
Malo dublje i prašnjavije, al' princip je isti, sve su ostalo-nijanse.. Slika ne prikazuje, ali ovaj dečak je prišao heroju rečima: Čiko, Dust if you must, but wouldn’t it be better To paint a picture, or write a letter, Bake a cake, or plant a seed; Ponder the difference between want and need? A ovaj je, od miline, pripucao
Amerika stvori i financira ISIL da bi ispalo kao da oni to ne rade
Garant Rusofil koji slijepo vjeruje majčici Rusiji. Samo posebni umovi mogu da podržavaju nekoga ko napada suverenu teritoriju. Prije nego te banuju reci valjda shvatiš da se zastava ne može jesti.
Amerikq napada suverene drzave vec 70 godina
Kriminalci oduzimaju živote.. ali da oduzmeš život 1 nevinom djetetu može samo monstrum..