{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dvostruko ubistvo kamenovanjem šokiralo Italiju

S
12.2.2007. u 11:09
0
0
Dvostruko ubistvo kamenovanjem šokiralo Italiju
0
Dvostruko ubistvo kamenovanjem šokiralo Italiju
Mjesto gdje su žene bile zakopane
Tri mještana sa Cape Verdea do smrti su kamenovala dvije Talijanke koju su tu došle na odmor, a uhvaćeni su samo zahvaljujući trećoj djevojci koja je čudom preživjela brutalno mučenje.
Tri žene bile su dio surferske grupe koja je došla na odmor na Cape Verde. 17-godišnja Agnese, jedina preživjela, u šoku je ispričala što se desilo.

Naime, jedan od počinitelja, koji je bio u vezi sa jednom od djevojaka, pozvao je nju i njene prijateljice na večeru. Kada su se našli s njima, poprskali su ih nekim sprejom i imobilizirali. Potom su ih odnijeli u šumu, gdje je Agnese vidjela već iskopanu rupu za njihova tijela. Na tom mjestu su ih počeli gađati kamenjem i kada su smatrali da su djevojke mrtve, zakopali su ih i otišli.

Međutim, Agnese se od udarca kamenom u glavu samo onesvijestila i kada je došla sebi, izašla je iz rupe i otišla po pomoć. Nažalost, za njene prijateljice nije bilo spasa. Lokalna policija je odmah uhapsila trojicu muškaraca koje je Agnese identificirala i uskoro će se pojaviti na sudu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: