Las Vegas
0

Držao ubijenu ženu u zamrzivaču

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Policija Las Vegasa, u američkoj saveznoj državi Nevadi, dobila je dojavu o ubojstvu žene putem pisma, ali kad su došli istražiti slučaj, pronašli su dva mrtva tijela.

Bizaran slučaj, prema tamošnjoj policiji, tretira se kao samoubojstvo i ubojstvo, a pronađena tijela su muškarca i žene.

Policija ih je pronašla u obiteljskoj kući, prije dva dana, u jugozapadnom dijelu Las Vegasa, ali ono što su otkrili nemalo ih je šokiralo.

Muškarac je sam sebi hicem iz vatrenog oružja oduzeo život, a žena je pronađena u zamrzivaču, u potpunosti smrznuta, a policija je nakon forenzičke obrade utvrdila kako se njezino tijelo tu nalazilo čak pune dvije godine!

Pismo o ubojstvu, poslao je sam muškarac, nakon čega je, izgleda odlučio sam sebi presuditi, pišu američki mediji. Njegovo tijelo, policija je pronašla u ormaru spavaće sobe.

Bizarno je i to što ubijena žena nikad nije prijavljena kao nestala, a rana na glavi muškarca toliko je velika, da policija sumnja kako će ga kći, koja se tek u petak vratila u Las Vegas, moći identificirati prepoznavanjem lica.

Policija navodi da je ubijena žena azijskog porijekla i u svojim 60-im godinama života. Njihovi identiteti još nisu poznati javnosti. Policija isto tako navodi da je to već četvrti slučaj ubistva-samoubistva u posljednjih 12 dana u Las Vegasu.