Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
logičnije je reći za šta se ima dokaza, a ne za šta se nema.... al' eto
"Pronašli smo pismo. Ne mogu vam dati detalje, ali u ovom trenutku provjeravamo njegovu autentičnost zbog pokušaja ubojstva. U pismo netko preuzima odgovornost za napad", rekla je javna tužiteljica Sandra Lucke.
taj osjecaj kad prnes pod jorganom pa zavuces glavurdu 😅
Imas Jugoslaviju i ne zavisis ni od koga. Evo ti rat i na kraju podjela, krediti preko glave, neimastina, netrpeljivost i gluposti. Irak, Sirija, Libija itd. isto tako. EU, liberalna Evropa, sve slobode, uzivancija, nezavisnost, jaka ekonomija... I evo ti milioni izbjeglica (sponzor: Soros, Rotshchield, Izrael, arapske bogate zemlje, Amerika...) i ode EU u neku stvar. Nema ni slobode kretanja, privreda slabi, EU pred kolapsom...jos mali i izdavat ce cionisti kredite i Njemackoj.
Ko zeli da skine Assada sa vlasti? Kome je smetalo to sto je on rekao da Iranskoj opciji za izvoz nafte i gasa preko Sirije u zemlje EU a rekao ne Arapskoj opciji (Katar, Saudija, Sirija, Turska i dalje)? Kome smeta sto je Assad u savezu sa Iranom i dozvoljava da preko Sirije ide oruzje za Hezbolah u Libanon? Ko je usmjerio valove izbjeglica i migranata u zapadnu Evropu i zasto? Zasto - i po cijim uputama - su bogate Arapske zemlje zatvorile granice izbjeglicama?
Zasto IDIL - koi se predstavljaju kao zastitinici muslimana - ne djeluje u Izraelu i zastiti Palestince? Zasto ne na Filipinima gdje muslimane tlaci drzavna vlast? Isto tako i na Tajlandu? Sta je sa budistima u Burmi koji redovno ubijaju muslimane? Hindusima koji svakodnevno dizu dzamije u zrak? Kinezima koji mlate muslimane u juznim pokrajinama? Ne, nego u liberalnoj Evropi gdje muslimani imaju veca prava nego domicilni maltene. IDIL-om rukovode cionisti i tacka.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ne znamo jesu li muslimani
Jok eto radi se o novogodisnjim petardama.
Balkanci misle igra se derbi pa malo topovskih da bace jbg zaboravili da su "izbjegli"
Bum, bum, mi smo prikaze..
Eto nije... Da se nisu djeca igrala, mozda?!?!?!