Doktori i sestra prodali bebu, majci rekli da je umrla

F
FENA
7.11.2009. u 19:43
0
5
Doktori i sestra prodali bebu, majci rekli da je umrla
0
Doktori i sestra prodali bebu, majci rekli da je umrla Foto: Ilustracija
Meksičke vlasti razotkrile su lanac trgovine novorođenčadi, a kao rezultat njihovog otkrića, jedna je beba vraćena majci.
Vanessi Castillo pri porodu su u bolnici, u Mexico Cityju, rekli kako ne može vidjeti svoju netom rođenu bebu, jer je navodno jako bolesna i jer treba otići u drugu bolnicu. Osoblje bolnice u kojoj je rodila, naknadno joj je tek saopćilo kako joj je novorođenče umrlo te da je već i kremirano, ali kasnije se ispostavilo kako su joj lagali te bebu prodali.

Castillo, koja se nije htjela pomiriti s činjenicom da joj je beba umrla, tražila je osmrtnicu, ali liječnik koji ju je porodio odbio je to učiniti. Kako nije dobila dovoljno pažnje za slučaj od policije, u istragu je krenula sama, a da bi joj sin direktora bolnice poslao e-mail, u kojem joj je objasnio da je beba živa i da se nalazi kod druge obitelji.

S tim dokazima, Castillo je napokon otišla na policiju, koja je uhapsila tri doktora i jednu medicinsku sestru, zbog sumnje za trgovinu novorođenčadi.

- Hvala vam svima. Ima pravde. Hvala vam što ste mi vratili život i sreću. Hvala vam, rekla je pred medijima uplakana i sretna majka, kojoj je vraćena njezina kći Diana Fernanda. DNA testiranje potvrdilo je kako je Castillo i njezina biološka majka. Vlasti istražuju je li bilo još sličnih slučajeva u istoj bolnici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: