Desetogodišnji dječak spašen iz pedofilskog gnijezda

S
Sarajevo-x.com
15.11.2011. u 14:08
0
4
Desetogodišnji dječak spašen iz pedofilskog gnijezda
0
Desetogodišnji dječak spašen iz pedofilskog gnijezda
Desetogodišnji dječak kojeg su kidnapovali pedofili, spasio se tako što je vikao sa prozora stana da je otet. Otet je dok je prolazio ulicom do svoje kuće u Oldburyju u Engleskoj. Ubrzo su prolaznici začuli povike upomoć i pozvali policiju koja je u stanu pronašla dječaka svezanog za radijatore.
Na samo nekoliko koraka od njegove kuće, pedofili su ga oteli i odveli u jedan stan u blizini gdje su ga skinuli golog, zavezali i ostavili. Nakon dva sata dječak je vrištao da je otet i jedna žena ga je čula i pozvala policiju.

Stan se nalazi u zgradi u kojoj žive neki od bivših robijaša. Dječaka zamotanog samo u bijeli čaršaf je vidjela Jean Masih kojoj je rekao da je sam u stanu i da su muškarci otišli. Ona mu je rekla da se drži hrabro i otrčala po policiju. Nekoliko trenutaka kasnije dječak je spašen.

Nedugo nakon toga tri muškarca dobi od 30 do 48 godina, uhapšeni su u obližnjem Tividale distriktu. U stanu su pronađeni i zaplijenjeni kompjuteri koji se pretražuju.

Komšinica porodice otetog dječaka Tracy Whiteside je rekla da je najtužnije to što je dječakova majka uvijek govorila da se osjeća sigurno u ovom kraju. Dječakova porodica je odmah preselila na nepoznatu lokaciju, a na ulicama oko njihovog bivšeg doma okupilo se oko 200 demonstranata koji su zahtijevali da se svi bivši robijaši protjeraju iz kraja.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: