{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Delegacije položile cvijeće kod Vječne vatre i na mezarju Kovači

F
1.3.2008. u 11:33
0
0
Delegacije položile cvijeće kod Vječne vatre i na mezarju Kovači
0
Delegacije položile cvijeće kod Vječne vatre i na mezarju Kovači
Delegacije Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Ministarstva sigurnosti BiH, Federalnog ministarstva za pitanja boraca, Grada Sarajeva i općina Centar, Stari Grad i Novo Sarajevo položile su jutros cvijeće kod spomen-obilježje Vječna vatra povodom 1. marta - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić čestitao je tom prilikom ovaj veliki historijski dan za BiH svim građanima i narodima BiH, onima koji BiH doživljavaju kao svoju domovinu.

“Ovo je prilika da se sjetimo i onih koji nisu s nama, koji su poginuli u ratu za BiH. Ovo je prilika da poručimo svima onima koji još imaju bilo kakvih nada i žive u oblacima nekih velikodržavnih projekata da mogu nauditi ovoj zemlji - da to ne mogu. Bosanci i Hercegovci će se uvijek boriti i braniti svoju zemlju. Tako je bili i prije 16 godina, nakon toga, tako će biti u budućnosti. Ova zemlja će preživjeti i ona ima svoju budućnost”, poručio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Polaganju cvijeća je prisustvovao i član Predsjedništva Haris Silajdžić.

Delegacije Predsjedništva BiH, Ministarstva sigurnosti BiH, Federalnog ministarstva za pitanja boraca, Kantona Sarajevo, Grada Sarajeva i gradskih općina položile su cvijeće i na mezarju Kovači.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: