Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pitate Dragana Čovića Schmidt nije više legitiman.
mora da su Turci i Poljaci glasali pa je nelegitiman 😂😂😂😎
Nama su i prije Schmidta trpali propale kadrove iz EU, šta je novo!? Ako neko misli da ova zemlja treba tutore kakav je Schmidt, Inzko,Lajčak i njima slični onda je najbolje da se vratimo u željezno doba pa sve ispočetka.Važi za sve narode, konfesije, pokrete, inicijative i svaku vrstu zajednice.
Uhljebila ga tante Angela kod nas.
bas ste ga nasekirali, morao je naruciti extra porciju pomfrita
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Čudi mi zaista, obzirom da je "Schmidt nosilac visokog hrvatskog "Ordena Ante Starčevića", zajedno s nekolicinom osuđenih hrvatskih ratnih zločinaca, i očigledno je da Schmidt, kao pojedinac i kao član bavarske Kršćansko-socijalne unije, spada u istu ideološku grupaciju sa tim zločincima."
On će to da posmatra.
Hoće Merkel da ide kod Vučića uoči samih izbora. Kardinalna greška koja je koštala stranku.
jest ga naguli na vrijeme
Freistaat Bayern !!!!
Luzer ce se ovdje obogatiti, a tamo bi propao zajedno sa svojom partijom. Jos kad uzme pare od Hrvata za ovo sto vec radi za njih i Rusa, to ce tek biti spektakl.
logicno, pokusavaju da se ulizuju zelenoj i socijalnoj politici EUa i tako gube svoje glasacko tijelo a druge ne mogu pridobiti
Dajte te luzere ovamo da nama izrade državu!
uhljebio se lik na vrijeme. Bundestaga ne bi vidio poslije ovih izbora
Čoviću nije dobro.
Migranti im došli glave