|

Cecilia Sarkozy: Pokušali smo sve, ali nije išlo

Cecilia Sarkozy: Pokušali smo sve, ali nije išlo
0
S
Sarajevo-x.com
19.10.2007. u 13:38
0
komentara
0

dijeljenja
Cecilia Sarkozy: Pokušali smo sve, ali nije išlo Foto: AP
Svjetski mediji objavili su jučer informaciju o kojoj se već duže vrijeme špekulisalo - da se predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy i njegova supruga Cecilia razvode. U intervjuu za francuski L'Est Republicain, Cecilia je progovorila o razlozima razvoda braka s prvim čovjekom Francuske.
Cecilia Sarkozy, koja će još samo izvjesno vrijeme zvanično biti prva dama Francuske, o svome je braku progovorila za francuske novine L'Est Republicain.

Prema njenim riječima, brak s Nicolasom Sarkozyjem je bio odavno mrtav, a trudili su se održati ga oboje.

Cecilia je također izjavila kako je 2005. godine upoznala drugog muškarca i zaljubila se u njega te napustila Nicolasa, ali nakon razmišljanja, vratila se kući i pokušala spasiti svoj brak.

"Meni se dešava što i milionima drugih ljudi. Jednog dana se probudite i shvatite da nemate 'svoje' mjesto u bračnoj zajednici. Jednostavno, veza nije više na listi vaših prioriteta i nema šanse da ponovno počne funkcionisati", izjavila je Cecilia Sarkozy.

"Pokušali smo sve, staviti porodicu prije svega, ali jednostavno nije išlo", dodala je Cecilia.

Ipak, u intervjuu je naglasila da je u njenom bračnom životu sa Nicolasom bilo prelijepih momenata, ali da je nažalost njihova veza sada definitivno gotova.

Prema pisanju lista, Cecilia je tokom intervjua ime svog muža spomenula samo jednom.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.