Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu SDophi razumijem u potpunosti!Isto se nama hrvatima sprema od bosnjaka, sejdo je samo pocetak!
Kada se spomene Srebrenica treba ustati i spomenuti je a oni što ne priznaju genocid bolje bi im bilo da zavežu usta ili sami sebi da odrežu jezike. Sram ih bilo.
Ne znam čemu negodovanje jedne skupine ljudi, niste vi krivi, nego vaši djedovi, očevi.
Svaki Bošnjak je zadužen da prenosi istinu s koljena na koljeno o zločinima i genocidu nad našim narodom. Imenom i prezimenom svakog izvršioca spomenuti, kojem narodu pripada i da se uvijek bude na oprezu. Konstantno podsjećati sa kakvim smo zvijerima i monstrumima živjeli i danas dan živimo!
tako srbi prenose zločine muslimana od turaka pa preko 1 -2 sv rata..i eto osveta u srebrenici
Jbt, svako je čuo za dodikistansku troprstašku ojađenu sirotinju iako su oni samo ojađena dodikistanska troprstaška sirotinja. Iako nisam katolik, danas ću odati priznanje za dan svih svetih Anti Paveliću, Maksu Luburiću, ''Evanđelisti'', Miroslavu 'fra Sotoni' Filipoviću i ostalim ludim kamenjarcima. Oni su zaista bili vizionari.
to vam i jeste domet vase kulture..slaviti koljace koji su ubili stotine hiljada zene i dece kamama i cekicima
TREBA SIRITI ISTINU I O OSTALIM VLASKO CIGANSKIM ZLOCINIMA I ZLOCINCIMA, NIJE SREBRENICA JEDINA, SJETIMO SE TOMASICE I DA SU IM SE DJECA IGRALA NA ZEMLJISTU GDJE SU LESEVI IZLAZILI NAPOLJE. ILI ZLOCINA IZ DRUGOG SVIJETSKOG RATA, JER NIJE TAJNA DA SU CETNICI POCELI PRVI UBIJATI CIVILE, PA SU ONDA USTASE I DA SU UBILI VISE NEDUZNIH CIVILA NEGO USTASE, POGOTOVO BOSNJANA U BOSNI I NA SANDZAKU. TREBA DIJECU UCITI O TOME, SVE IM OBJASNITI DA SE NE ZABORAVI.
@drynskyVuk Hebo te CIA dokument, meni je dovoljno ono sto sam osjetio na svojoj kozi od strane srbo-cetnickih odmetnika....
@drynskyVuk Mijenjas temu, nabacujes mi kolektivnu krivicu koju mozes macku o rep. CIA dokumenti su tema koju si nabacio, zar mislis da ce zrtve drasticno mijenjati svoju percepciju? Nepobitna je cinjenica da su Srbija i Hrvatska izvrsile agresiju i uz pomoc domacih odmetnika pobile/protjerale sve protivnike cijepanja drzave. Najtezi zlocini su dokazani u nebrojenim sudskim procesima, a to se danas uci u skolama na zapadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
isla sam u skolu u njemackoj ........zavrsila srednju tamo.....ucili smo i gledali sta su nacisti radili za vrijeme 2. svjetskog rata..vodili su nas u konclogore da vidimo kako je to izgledalo, da se svako dijete zgrozi od toga......podrzavam da nista ne treba biti zaboravljeno......ali u isto vrijeme kazem da mi (kao veoma specificna sredina) moramo da gledamo naprijed da stvorimo svojoj djeci bolju buducnost.....i nadu
Jel da ne spominjemo genocid?
@ShaqiriXhaka haj svicarce malo procitaj sta sam napisala pa onda......komentarisi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)