Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad to ide na spaljivanje u London
a što ne bi Iranska policija zaplijenilla drogu od 40 miliona u engelskom kanalu ?
Zato jer Iranska Mornarica ne patrolira tim dijelom
A šta ce Milan Zoranovic da smrceee?
"Kao rezultat ove akcije, naše ulice su sigurnije. Također, ugušili smo ogroman izvor prihoda međunarodnim kriminalnim grupama" hahah sve će to na cestu ali preko vaših kanala distribucije
Je to po ulićnoj vrijednost il na velikoj?
Ovakve se stvari rade samo kako bi droga poskupjela, a ne sto se uistinu zeli to iskorijeniti. U protivnom bi to drzava uistinu i ucinila da od toga nema koristi ili neko u drzavi nema koristi. Zasto ovo kazem? Kazem zato sto sam u Njemackoj dozivio da u gradu od 500000 ljudi glavna uloca za prodaju droge je udaljena 150 metara od sjedista policije tog grada.
Sta radi Britanska mornarica u Omskim zaljevu????
googlaj malo
Medjunarodne vode, imaju pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dabogda vam za lijeka trebala